Hvornår:
21. november 2019 kl. 20:00 – 23:59
2019-11-21T20:00:00+01:00
2019-11-21T23:59:00+01:00
Pris:
Gratis
Rå Torsdag feat: ATG // Baby Missiles // Love The Bomb

RÅ Torsdag er Råhusets månedlige koncerter med fokus på vækstlaget og den københavnske upcoming scene.

RÅ Torsdag skaber rammen for en omgang progressiv rock, energisk rock og psykedelisk alt-rock. Med ATG’s eksperimenterende tilgang til sangskrivningen, Baby Missiles intense popsange med voldsomme udbrud og Love The Bombs modpoler i form af det svævende og det mere temperamentsfulde, er der grobund for en genial og alsidig aften!

Dørene åbner kl. 20.00

Koncerter starter kl. 21.00

FRI ENTRE

After The Goldrush
ATG spiller dansksproget rock inspireret fra den gang, der var hessian på væggene, askebægere på bordene og happenings i Rebild Bakker. Tekstuniverset spænder fra det indre følelsesliv til politisk frustration, og musikken har en særegen kant, ofte skabt omkring brede korarrangementer. ATG tager musikken et ekstra trin op ad stigen med vedkommende tekster, flotte arrangementer og melodier der sætter sig fast og kalder på mere.

Baby Missiles (SE)
Baby Missiles har i de seneste år været en væsentlig del af undergrundsscenen i Göteborg. Allerede fra starten af bandets karriere turnerede de skandinaviens tyndt som support act for bl.a. Pale Honey og Sarah Klang til trods for, at bandet intet havde udgivet. Bandets høje energiudladning og intense liveshows blev hurtigt deres visitkort. Det er klart et band der SKAL opleves live!

Love The Bomb
Love the Bomb er et nyt alternativt rockband, som er inspireret af 70’ernes psykedeliske rock-scene og moderne alt-rock. Bandet har netop udgivet deres første 2 singler, og er nu klar med et helt friskt repertoire af originalt materiale. Musikken lever i kontrasterne mellem det voldsomt energiske og det sjæleligt stilfærdige, så glæd dig til en koncert med plads til introverte soundscapes og hurtige trommebeats!