Hvornår:
28. november 2019 kl. 20:00 – 23:59
2019-11-28T20:00:00+01:00
2019-11-28T23:59:00+01:00
Pris:
Gratis
Rusk Presents - Juno Bell // Tobias Rahbeck

Juno Bell er en københavnsk trio, med rødderne solidt plantet i den amerikanske rock-tradition. Bandet sætter lyd og ord på livet i storbyen. Tanker om kærlighed, længsel og forfald, bindes på fineste vis ind i tekst og melodi.
Musikken er i mol, men bliver aldrig tungsindig, og live leveres det træfsikkert, som energi udveksling mellem band og publikum. I 2013 udgav bandet deres debutalbum, Give & Take, som siden er blevet fulgt op af en håndfuld singler. Musikken er tilgængelig på samtlige større streamingstjenester, ligesom bandets musikvideoer, der er at finde på Youtube.

Juno Bell er: Christian Tefcke, Henrik Michelsen og Kim Scheutz.

https://www.facebook.com/junobellband/
https://www.youtube.com/watch?v=GyOx_8sdEmw

Tobias Rahbeck skaber med sit dybt personlige udtryk og historiefortællende lyrik et intimt folkpop inspireret lydtapet. Det er sange om erfaringer og overgange i livet og om at vokse op i en verden, der ikke venter på dig.
Musikken er velklingende harmonier og fængende melodier, der sætter sig i kroppen. Det danner rammen for et umiddelbart og billedligt univers og en nerve i sangene, der skaber et rum for nærvær og relationer.

Dør kl. 20
Musikken starter kl. 20:30
Entre: gratis

Om Musikforeningen RUSK
Musikforeningen RUSK er en musik og øvelokaleforening der har til huse på Øresundsvej på Amager – lige ved Amager Bio og Beta. RUSK er en forening af unge der udover at administrere 17 af Københavns bedste øvelokaler, desuden der arbejder for at udvikle det Københavnske musikliv.
Vi har internt i foreningen løbende tilbud om koncerter, workshops, foredrag, og coaching, både event vi selv står for og via formidling af andres tilbud.
For eksempel arrangerer vi RUSK Festival, hvor vores egne bands spiller, efter at have gennemgået et længere og alsidigt coaching forløb og vi har lavet to støttepuljer som RUSK bands kan søge. En dedikeret til studietid og en til mere alsidige formål.
Desuden er vi med-arrangør eller støtter festivaler såsom UHØRT, Kulturhavn, Gutter Island Garage Rock Festival, Festival of Endless Gratitude, Foxtail Festival, Copenhagen Songwriters Festival med flere