Hvornår:
12. september 2019 kl. 20:00 – 23:59
2019-09-12T20:00:00+02:00
2019-09-12T23:59:00+02:00
Pris:
Gratis
RUSK present: Hedron + Kami

Hedron kombinerer melodødsmetalliske riffs med doom metallens tyngde. Det er på én og samme tid hårdtslående og melodiøst med plads til både brutale screams, dybe growls og ren vokal. Blandt inspirationskilderne er navne som Before The Dawn, Dark Tranquillity, Machine Head og Swallow The Sun.

Kami spiller tung og aggressiv dødsmetal. Kami er et originalt metalband, som har døbt deres stil nærdødsmetal, da der ofte trækkes på elementer fra beslægtede genre.

Dør kl. 20
Musikken starter kl. 20:30
Entre: gratis

Om HEDRON:
Intens og fanden-i-voldsk aggressivitet vender med ét til knusende tung og mørk dystopi, når HEDRON kombinerer melodødsmetalliske riffs med doom metallens tyngde. Det er på én og samme tid hårdtslående og melodiøst med plads til både brutale screams, dybe growls og ren vokal. Blandt inspirationskilderne er navne som Before The Dawn, Dark Tranquillity, Machine Head og Swallow The Sun.
HEDRON skal først og fremmest opleves live, hvor de altid gør deres yderste for at levere en heftig og medrivende oplevelse. Bandet har blandt andet spillet på BETA i København, Kansas City i Odense, Kulturhavn og blev vel modtaget på Rusk Festival.
HEDRON blev dannet i 2012 med et line-up, der har været aktive på den danske rock- og metalscene siden slutningen af halvfemserne. I 2013 udgav HEDRON debut EP’en, der blev indspillet i Media Sound Studios i samarbejde med producer Peter Brander (Royal Hunt, Seven Thorns, Dizzy Mizz Lizzy). Opfølgeren FROM ASHES havde release i efteråret 2016, og bandet møder op med massevis af nyt, sceneklart materiale.
www. hedron.dk/
https://soundcloud.com/hedronmetal
https://www.facebook.com/HedronMetal/

Om Kami:
KAMI: Metalbandet Kami, der har rødderne solidt plantet i Death Metal og genrens tyngde og energi, har døbt deres stil nærdødsmetal. De spiller med et smittende, fremadrettet drive, som leveres med et solidt musikalsk overskud. Musikken er tight som bare fanden og tilført abrupte skift i både tempo og taktarter samt stemningsfulde passager og harmonier, der blandt andet trækker på inspiration fra Doom og mere klassisk metal.
KAMI har i efteråret 2017 udgivet den stemningsfulde EP ”Sun Devour All”, der kan findes på Bandcamp. Med bandets knusende hårde lyd kombineret med en energisk live optræden, kan man forvente en intens metaloplevelse, der river i hele kroppen.
KAMI ER: Erik Kami Hansen – vokal Andreas; Lau – bas Morten; Bülow – trommer; Henrik Ståhlberg – guitar og vokal; Kristian Nessa – guitar.
https://m.facebook.com/Metalkamiband/?locale2=da_DK
https://metalkami.bandcamp.com/
https://m.soundcloud.com/kami-93

Om Musikforeningen RUSK
Musikforeningen RUSK er en musik og øvelokaleforening der har til huse på Øresundsvej på Amager – lige ved Amager Bio og Beta. RUSK er en forening af unge der udover at administrere 17 af Københavns bedste øvelokaler, desuden der arbejder for at udvikle det Københavnske musikliv.
Vi har internt i foreningen løbende tilbud om koncerter, workshops, foredrag, og coaching, både event vi selv står for og via formidling af andres tilbud.
For eksempel arrangerer vi RUSK Festival, hvor vores egne bands spiller, efter at have gennemgået et længere og alsidigt coaching forløb og vi har lavet to støttepuljer som RUSK bands kan søge. En dedikeret til studietid og en til mere alsidige formål.
Desuden er vi med-arrangør eller støtter festivaler såsom UHØRT, Kulturhavn, Gutter Island Garage Rock Festival, Festival of Endless Gratitude, Foxtail Festival, Copenhagen Songwriters Festival med flere.