Hvornår:
31. maj 2019 kl. 20:00 – 23:55
2019-05-31T20:00:00+02:00
2019-05-31T23:55:00+02:00
Pris:
Gratis
RUSK Præsenterer

RUSK present: Tilvidør + Pretext + Psycolia

Tilvidør fyrer op for thrashy metal med groove, punk og heavy elementer i musikken. I aften præsenterer Tilvidør deres nye bassist så kom og vær med til at headbange nakken af led og blive blå og gul i mosh-pitten.
https://www.youtube.com/watch?v=ApUmBThfrZk

Lunten er tændt og den hårdtslående Råbe-Rock trio Pretext er klar til at starte op under en eksplosiv fest! Bandet sparker døren ind med en utrættelig energi og fylder rummet med et sønderknusende groove, leveret af en upoleret charme og hæse halse.
https://www.youtube.com/watch?v=Hd4S_ZmPeG8

“Jeg skal satme love for, at første udgave af Club Demonic blev sparket godt i gang! De purunge drenge i Psycolia gik meget uimponerede til sagen med deres formidable groovy riffs og uforlignelige energi. Tændte fra starten var de ikke blege for at bede publikum om at lave en wall of death allerede i begyndelsen af andet nummer. Selvom kun seks-syv fremmødte fulgte op på den tidlige opfordring, skabte det bare endnu mere energi hos det pænt besøgte Beta, og det fremkaldte om muligt endnu mere gåpåmod og store smil hos de fire 16-årige gutter på scenen.

Med bumser i hele kraniet, tandbøjle fra det ene øre til det andet og en helt idiotisk frisure var jeg sgu selv ret genert i den alder, men det var disse drenge absolut ikke. Sprængfyldte med selvtillid og med publikum i deres hule hånd skulle de gøre meget galt herfra for at tabe momentum. Og hvordan følger man op på at starte et nummer med en wall of death? Trommeslageren smider da lige en mini-solo i Chris Adler-klassen som intro. En ganske enkelt imponerende indsats fra den unge grydebanker, der viste sine flotte evner mere end én gang i løbet af koncerten! Psycolias numre er velkomponerede, deres riffs simple, men effektive, og så er de uhyre dygtige. Deres sublime energi, tilstedeværelse og interaktion med publikum er i den grad nævneværdigt. Lur mig, om ikke disse knægte bliver til noget i nærmeste fremtid. ” (Anmeldelse af Psycolia til Club Demonic på BETA2300 fra heavymetal.dk)
https://www.youtube.com/watch?v=Wzb4ZyQqk8w

Dør kl. 20
Musikken starter kl. 21:00
Entre: gratis

Om aftenens bands:

Tilvidør: Thrashmetal med lyden fra 80’er og 90’erne. Tænk Slayer, Megadeth, Anthrax og Judas Priest i en samlet moshpit. Denne aften præsenterer Tilvidør deres nye bassist. Kom og giv ham en thrash velkomst. Live to thrash… Thrash to live!

Pretext:
Lunten er tændt og den hårdtslående Råbe-Rock trio Pretext er klar til at starte op under en eksplosiv fest! Bandet sparker døren ind med en utrættelig energi og fylder rummet med et sønderknusende groove, leveret af en upoleret charme og hæse halse.

Forvent at blive smittet af en oprørsk stemning skabt af en rå og intens slagkraft, som vil tage dig igennem sprængfyldte sange og tænde en indre trang til at gøre opstand mod det veletablerede.

Psycolia:
Purungt talent fornægter sig ikke. Dansk Metalcore/Deathmetal band med nosser. Disse knægte har fremtiden for sig.
Kom og oplev dem inden de exploderer på den store scene!

Om Musikforeningen RUSK
RUSK er en musik og øvelokaleforening der har til huse på Øresundsvej på Amager – lige ved Amager Bio og Beta. RUSK er en forening af unge der udover at administrere 17 af Københavns bedste øvelokaler, desuden der arbejder for at udvikle det Københavnske musikliv.
Vi har internt i foreningen løbende tilbud om koncerter, workshops, foredrag, og coaching, både event vi selv står for og via formidling af andres tilbud.
For eksempel arrangerer vi RUSK Festival, hvor vores egne bands spiller, efter at have gennemgået et længere og alsidigt coaching forløb og vi har lavet to støttepuljer som RUSK bands kan søge. En dedikeret til studietid og en til mere alsidige formål.
Desuden er vi med-arrangør eller støtter festivaler såsom UHØRT, Kulturhavn, Gutter Island Garage Rock Festival, Festival of Endless Gratitude, Foxtail Festival, Copenhagen Songwriters Festival med flere.