Hvornår:
6. juni 2019 kl. 20:00 – 23:59
2019-06-06T20:00:00+02:00
2019-06-06T23:59:00+02:00
Pris:
Gratis
Rå Torsdag feat: Januar // Beach Envy // Abel

RÅ Torsdag er Råhusets månedlige koncerter med fokus på vækstlaget og den københavnske upcoming scene.

RÅ Torsdag skaber rammen for en omgang dansk folk-rock, garagerock og eksistentialistisk synthpop. Med Januars folk-fortællinger, Beach Envy’s No Bullshit garageri og Abels eftertænksomme synth-univers er der grobund for en genial og alsidig aften!

Dørene åbner kl. 20.00

Koncerter starter kl. 21.00

FRI ENTRE

Januar
Januar startede i hjembyen Helsingør med at spille på lokale steder, hvor inspirationen dengang og stadig i dag bliver fundet i den danske rock/folk-genre. Dog har bandet også en stor passion for de engelsksprogede legender som Bob Dylan, Tom Waits osv. Bandet har haft airplay på både P4 og P5, og har i løbet af det sidste halve års tid udgivet to singler: “Lille Idas Blomster” og “Fire Mand Afsted”. I efteråret 2018 var Januar opvarmningsband i en håndfuld forskellige byer for Magtens Korridorer og er nu klar til at indtage Råhuset.
https://www.youtube.com/watch?v=c21mshKepbY&t=5s

BEACH ENVY
BEACH ENVY er et all-female garage rockband med base i København. Lyden er inspireret af slut 80’ernes college-radio rock. Lyrikken kredser om hverdagen fra et kvindeligt perspektiv tilsat en no-bullshit-attitude. Kvartetten arbejder på debut EP’en og er klar til at indtage live-scenerne – iklædt leoparden og den frynsede læderjakke, vel at mærke!
https://www.youtube.com/watch?v=ZtORx8X3uHI

Abel
Abel har rødder i den klassiske singer-songwriting men med afsæt i synthesizerens univers. Som popmusiker i et elektrisk krydsfelt imellem James Blake og Søren Huss smelter Abel catchy popmelodier sammen med et avantgardistisk lydunivers og krydrer det med eksistentialistiske tekster på dansk. Abel er en verden udspændt imellem det menneskelige, det konkrete og det helt absurde. Det er skæve lyde, skarpe melodier og eftertænksomme tekster.
https://soundcloud.com/abelmusik