Hvornår:
19. december 2019 kl. 20:00 – 23:59
2019-12-19T20:00:00+01:00
2019-12-19T23:59:00+01:00
Pris:
Gratis
Rå Torsdag feat: Dobbeltgænger // Enids // Frau

RÅ Torsdag er Råhusets månedlige koncerter med fokus på vækstlaget og den københavnske upcoming scene.

RÅ Torsdag skaber rammen for en omgang dansksproget guitarrock, melodisk twee pop og eksperimenterende rock. Med Dobbeltgængers kombination af danske tekster og guitarbaseret rock, Enids fængende melodier og Fraus skizofrene tilgang til rockmusikken, er der grobund for en genial og alsidig aften!

Dørene åbner kl. 20.00

Koncerter starter kl. 21.00

FRI ENTRE

Dobbeltgænger.dk
Dobbeltgænger spiller original dansksproget guitarrock og består af Jakob Meesenburg og hans dobbeltgænger. Live er bandet udvidet til en kvartet. Blandt inspirationskilderne er Jack White, Josh Homme, Peter Sommer og C.V. Jørgensen. Dobbeltgængers debutep “Fire sorte sange” kan høres på Spotify og andre streamingtjenester.
https://open.spotify.com/artist/2nVVrsMELDUPk4gomSbiiT?si=7JSSVoZLQGSsz7MgfJydRg

Enids
ENIDS spiller twee, med masser af kærlighed og attitude. De byder på fængende melodier, der går lige ind i hjertet og ud igennem knytnæven – og du bliver helt sikkert vred på dig selv og stortuder hvis du går glip af denne koncert.

Frau
Musikkens skizofrene lydbillede omfavner fængende melodier, som med legende tilgang henter inspiration fra mange af rockmusikkens afskygninger. Frau er netop aktuel med deres første 7” Vinyl og dobbeltsingle ’Hometown’ & ’Laminate’ fra foråret, som Karrierekanonen har beskrevet ” Intet er som du forventer – og vi elsker det! Progressiv pop all the way!”. Bandet har en ny EP ’Spring Teen’ på vej, som forventes at ramme alle streamingtjenester til foråret 2020.
https://open.spotify.com/artist/3Rei9WOJhUSUhFnoXygSBa?si=zLTBSTqSS0i83Mbd_A6Vbw