Hvornår:
23. maj 2019 kl. 20:00 – 23:59
2019-05-23T20:00:00+02:00
2019-05-23T23:59:00+02:00
Pris:
Gratis
Rå Torsdag feat: Bobby Galliano // Superdirt // Tobias Arn

RÅ Torsdag er Råhusets månedlige koncerter med fokus på vækstlaget og den københavnske upcoming scene.

RÅ Torsdag skaber rammen for en omgang gedigen rock i forskellige afskygninger og flamboyant indie pop. Med Bobby Gallianos smeltegryde af poppede guitarfigurer og sythflader, Superdirts NO BULLSHIT guitar riffs og Tobias Arns ørehængere smurt ind i rockens æstetik er der grobund for en genial og alsidig aften!

Dørene åbner kl. 20.00

Koncerter starter kl. 21.00

FRI ENTRE

Bobby Galliano
Bobby Galliano er flamboyant, up-beat og helt nede på jorden. En smeltegryde af melodiøs guitar og bløde synthflader der kompromisløst skaber en stemning af livlighed og ynde. Samtidigt har hans musik også et råt og upoleret udtryk, der står i kontrast til det smukke. Bobby Galliano havde sin debutkoncert i en kælder i Nordvest, på daværende tidspunkt som et one man band. Nu er han klar med fuldt live band.
https://youtu.be/QZdNEGsqRcY

Superdirt
SUPERDIRT blev dannet i 2008 med ønsket om at starte verdens største rockband inspireret af kunstnere som Motörhead, The Cult, Skid Row og DAD. Det første album blev optaget i 2010 og sidenhen har EP’en “Rock N’ Roll Train” også set dagens lys. Titelnummeret “Rock N Roll Train” har den legendariske Michael Denner med på lead guitar. SUPERDIRT giver sig altid 100 % og garanterer et rockshow som var der tale om en stadionkoncert. Fyr op for håndtegnene!
https://youtu.be/xBQDGhtXKEc

Tobias Arn
Tobias Arn og hans stadig unavngivne band spillede første koncert i februar efter at have mødt hinanden blot en måned før. Med stærke popmelodier viklet ind i rockens æstetik berettes der om, hvordan det at være anderledes er en fordel og ikke en ulempe.
https://youtu.be/rJx-aaZWZGE