Hvornår:
28. marts 2019 kl. 20:00 – 23:59
2019-03-28T20:00:00+01:00
2019-03-28T23:59:00+01:00
Pris:
Gratis
RÅ Torsdag feat: Aureola // Cosmic Waves // Beach Envy

RÅ Torsdag er Råhusets månedlige koncerter med fokus på vækstlaget og den københavnske upcoming scene.

RÅ Torsdag skaber rammen for en omgang eksperimenterende soul, post-punket shoegaze og garage rock. Med Aureolas himmelråbende korklange, Cosmic Waves’ eksplosive og indadvendte melankoli samt Beach Envy’s umiddelbare aggression, er der skabt et grundlag for en alsidig torsdag.

Dørene åbner kl. 20.00

Koncerter starter kl. 21.00

FRI ENTRE

Aureola
Aureola er poetisk r&b, der med himmelråbende korklange og underjordiske hjerteslag fortæller om at elske og være til – og den svære kunst at gøre begge på samme tid. Josefine Alstrup-Mathiesens personlige tekster og sjælfulde vokal hvisker først forførende silkestrøg, så rå og kampklar fraseringer, der sårbart konfronterende inviterer ind i et hudløst ærligt univers vævende mellem tro, tvivl og kærlighed i én bevægelse: som en mavepuster efterfulgt af et kys på panden. Debutsinglen “Love Me Any Way You Like” der blev udgivet foråret ‘18, blev inkluderet på Bands of Tomorrows Ugens Uimodståelige og fik radiopræmiere ved P6 Beats “Debut”. I efteråret ’18 udkom 2. singlen “Body of Water”, der strøg ind på Apple Musics “Best of the Week”-playliste. Aureola har draget sammenligninger til bl.a. Rhye, Solange og Frank Ocean hos sine lyttere, og befinder sig netop et blødt sted med højt til loftet, mellem det storslåede og intime.
https://www.youtube.com/watch?v=Y5XwVUrJ72Y

Cosmic Waves
Cosmic Waves, bestående af medlemmer fra Danmark, Luxembourg og Sverige, spiller sig ind i de mørke, melankolske og de støjende, eksplosive hjørner af post-punk, psych-rock og shoegaze. Med inspiration fra bl.a. My Bloody Valentine, The Cure til The Raveonettes leverer Cosmic Waves en live energi, der til tider er drømmende dystopisk, men som lige så hurtigt skrider over i det udadfarende og aggressive. Cosmic Waves udgav i 2017 en EP af samme navn, samt en musikvideo til nummeret ”Sun Doom” i 2017, samt en live-EP i 2018 og en ny musikvideo til nummeret ”Dead Night”. Siden da har Cosmic Waves været et smut forbi studiet for at indspille en ny 4-track EP med release i januar 2019.
https://youtu.be/whJTjKZY_Is

BEACH ENVY
BEACH ENVY er et all-female garage rockband med base i København. Lyden er inspireret af slut 80’ernes college-radio rock. Lyrikken kredser om hverdagen fra et kvindeligt perspektiv tilsat en no-bullshit-attitude. Kvartetten arbejder på debut EP’en og er klar til at indtage live-scenerne – iklædt leoparden og den frynsede læderjakke, vel at mærke!
https://www.youtube.com/watch?v=7z5HsOH-1Vw