Hvornår:
14. november 2018 kl. 15:30 – 17:30
2018-11-14T15:30:00+01:00
2018-11-14T17:30:00+01:00
Podcast-release: Spillefolkenes Hemmeligheder

—————————————————————————————————————
SPILLEFOLKENES HEMMELIGHEDER – EN REJSE I DANSK FOLKEMUSIK
—————————————————————————————————————

Podcast-serien inviterer lytteren indenfor i spillefolkenes verden, gennem historier fortalt af aktører fra folkemusikkens dragende univers. I hver podcast-episode medvirker en gæst, der med sin store erfaring introducerer lytteren til det pågældende emne. Gæsterne fortæller om ‘hemmeligheder’ fra folkemusikkens verden og tager lytteren med på en rejse i den danske folkemusik, præsenteret primært gennem samtalen og interviewet, men også gennem eksklusive musikalske indspilninger som illustration. Podcast-serien er produceret af Morten Alfred Høirup, der også er vært på podcasten. Morten vil samtidig agere konferencier til receptionen.

Til dagens reception er vi glade for, og stolte af, at kunne præsentere Mia Guldhammer (Mallebrok, Virelai m.m.) og Martin Seeberg (Trolska Polska, Asynje m.m.), som netop er to af gæsterne i podcast-serien. Mia og Martin vil til receptionen give smagsprøver på, hvad der fortælles og spilles i podcast-episoderne. Der vil derudover også være besøg af David Mondrup, der med sin moderne tilgang sender folkemusikken ind i fremtiden.

Efterfølgende vil de tre musikere gå sammen i et eksklusivt samarbejde og spille koncert på Råhuset. Du vil altså på denne aften have muligheden for at opleve det helt unikke samarbejde udforme sig i koncertformat.

Dørene åbnes kl. 15.30 og det er gratis at deltage. Der vil derudover være en gratis øl til de hurtige!

Program:
15.30 Dørene åbnes
15.45 Velkomst v/ Torben Eik Jacobsen fra Tempi
15.50 Intro v/ Morten Alfred Høirup
15.55 Artist talk med Mia Guldhammer, Martin Seeberg og David Mondrup
16.15 Koncert

Vi glæder os til at se dig!

Arrangementet præsenteres af Tempi, Mediehaven og RadioFolk.dk

Foto: Mikkel Bech og Franseska Mortensen http://www.franseska.dk/