Hvornår:
16. maj 2019 kl. 20:00 – 17. maj 2019 kl. 1:00
2019-05-16T20:00:00+02:00
2019-05-17T01:00:00+02:00
Pris:
50,- kr.
Nü Fiona + Rasmus Nelausen / Råhuset

Nü Fionas lyd strækker sig fra whiskey og tjære spildt ud over en gammel vinyl, til drømmende, svævende fra et sted i den mørkere del af indie/folkpop. Med sang, guitar, trommer og kontrabas skaber kvartetten en intim atmosfære hvor personlig, men åbne tekster fanger dine tanker imens kroppen følger musikken. Der er ikke et øje tørt eller en fod der står stille når Nü Fiona indtager scenen.

Den musikalske autodidakte sangeskriver, guitarist og sanger Izabelle Norén har et udtryk der er usammenligneligt, da det er resultatet af hendes liv som gademusikant og vagabond. Den konstante tilstedeværelse i musikken er formet af alt fra den Mexikanske ørken, Himalayas bjergtoppe og sydstaternes betonlandskab til franske landsbyer. Sammen med hendes gamle venner og erfarne musikere; Malte Zeberg (kontrabas) Jonathan Kabell (trommer) og Tulda Nielsen (sang og violin) danner de gruppen Nü Fiona og udgav i foråret 2018 deres debut EP.

Rasmus Nelausen er en 24 årig sanger, sangskriver og guitarist der siden sommeren 2016 har været igang at slå sine rødder fast i det danske sangskriver miljø. Et liv fyldt med musik er nu kulmineret i en række bundærlige sange der italesætter alle de følelser der vælter igennem kroppen på os alle, solidt leveret i et univers der balancerer mellem traditionel folk og alternativ pop.
Siden han sprang ud som solo artist i 2016 har han optrådt rundt omkring i Danmark på diverse spillesteder og festivaler. Det er blandt andet blevet til optrædener på Skvulp Festival, Tønder Festival og Copenhagen Songwriters Festival samt jobs i Tyskland og Norge.
I December 2017 udgav Rasmus Nelausen hans debut EP ”If Strange Days Return” der kan høres på alle streaming tjenester. EP’en blev udgivet digitalt igennem pladeselskabet Oak Mountain Black Swamp der også står bag hans opfølgende single ”Letting You Go”.

https://www.facebook.com/rasmusnelausenmusic
https://www.facebook.com/nufiona

Entre
50 kr.-