Hvornår:
3. august 2017 kl. 20:00 – 4. august 2017 kl. 2:00
2017-08-03T20:00:00+02:00
2017-08-04T02:00:00+02:00
Hvor:
Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
Vi er så heldige, at Mambe og DJ Mescal kommer forbi og får jer i det rette gear til koncerten. Mambe, synger på svensk, spansk, dansk og engelsk. Hendes stemme er kraftfuld, melodisk og overbevisende og bærer tydeligt præg af hendes colombianske rødder, som et ekko fra urtiden! Hendes tekster har et dybtfølt socialt afsæt, men i sammenspil med melodierne, er resultatet både rytmisk og festligt og udstråler en så positiv energi, at det vil ryste dit inderste inde. Det bliver en Tropical Cumbia fest, så kom og vær med!

“De spektakulære beats er lovende – Nu og her!. Men, Cumbia rytmerne holder alting i balance og virker forførende og fængende..” (SPEX)

Kumbia Queers væver ikke blot hårdtkantede rytmer og dansevenlige grooves, de leverer et mesterligt sceneshow. Det er noget af et musikalsk kulturchok, når du ser de punkrock leopard plettede kvinder synkronisere deres dansetrin på scenen – CUMBIASTYLE! Headbanging og hoftesving, det her er ikke bedstemor cumbia!” (austin360.com)

Det kraftfulde band fra Buenos Aires venter tilbage til Europa på ny for at forføre os igen med deres cocktail af Cumbia, Rock og Hip-hop, med kritiske og dybe tekster omhandlende Sjov og ballade, kærlighed og det modsatte, og passion for frihed og dans”.
for næsten 10 år siden, begyndte punkrock scenen at kede musikerne i Kumbia Queers, og de besluttede sig for at lave noget helt andet: CUMBIA. Hvad der startede som noget der bare var for sjov, førte til dannelsen af Kumbia Queers.

De beskriver deres stil som 1000% tropipunk – et sindsygt mix af afro-cuban og Latin american, Queerness og punk ånd!

I en tid hvor den elektroniske og verdensmusikscenen fra New York til Europa blot er igang med at opdage Cumbia musikken, Er Kumbia 2Queers igang med at genfortolke Latinamerikansk hjertesmerte og macho posing, der forener sjove og politiske budskaber i en helt unik stil.

Las Kumbia Queers er nu et 5 mands bands, da Ali Gua Gua (En af de 2 sangere, og oprindeligt bandmedlem) fokuserer på sin solo-karriere og giver plads til nye stemmer:

Juana Chang har indtaget Lead vokalen, Mens Flor Linyera og Pat Combat Rocker (Keyboard/bas) også synger.
Billetter i døren: 70 kr