Hvornår:
5. september 2019 kl. 17:30 – 22:00
2019-09-05T17:30:00+02:00
2019-09-05T22:00:00+02:00
Grønnere Koncert

Kom med til årets grønneste show! 4,5 timer med musik, taler og festlige indslag, der sigter på at samle alle grønne aktører til kampen for klima/miljø, dyrerettigheder og folkesundhed.

Detaljeret program kommer i løbet af juli.

100 kr på Billetto: https://billetto.dk/e/gronnere-koncert-billetter-363534/

Kunstnere: Sys Bjerre, B-Joe, Asger B, Bilton Marten, Søren Eppler & Mayanoa

Talere & Presenters: ULRIK MYRTUE/VEGAN CHANGE · LENE HANSSON · KIRA EGGERS · SASHA LOUISE SPRANGE · MIKKEL RADICKE · CASPER HILT/FREMTIDEN ER VEGANSK · PETER KALMSTRÖM · SUSSI LILLELUND/FRIDAYS FOR FUTURE · FREDERIK ROLAND SANDBY/DEN GRØNNE STUDENTERBEVÆGELSE · MORTEN FALBORG NORDSTRÖM/EXTINCTION REBELLION · CECILIE RØNN/RADIKALE VENSTRE · UFFE ELBÆK/ALTERNATIVET · ANNE HEGELUND/ENHEDSLISTEN · HENRIK VINDFELDT, TOBIAS HOLM & MICHAEL MONBERG/VEGANERPARTIET

Udover musikfestivallen om aftenen, vil der løbende blvie slået foredrag og workshops op, som finder sted samme dag i tidsrummet 10-15.

Sys Bjerre: Mange kender Sys Bjerre som kæk sangerinde, fra sangen om “Malene” fra debutalbummet “Gør Det Selv” som udkom i 2008. Sys Bjerre har udgivet 4 album: (2008) Gør Det Selv, (2010) All In, (2012) Sys, (2015) Alle Mine fejl. Sys Bjerre har blandt andet også komponeret og skrevet sange til Kirkesangbogen, Musicalen “Efter Brylluppet”, Julekalenderen “Ludvig Og Julemanden”, Teaterforestillingen “Krop Amok”, Cirkus Summarum sangen og meget andet.

Asger B: Høj energisk aktivistisk veganer-rap. Med sin knivskarpe lyrik og alsidige musikalitet har Asger B i løbet af det sidste års tid formået at blive en markant figur i den hurtigt voksende veganske bevægelse i Danmark. Hans musikalske og kunstneriske tilgang til påtrængende emner som klima og dyrevelfærd har givet ham en god del opmærksomhed både i medierne og på internettet, bl.a. med hans musikvideo til sangen ’Selvfølgelig skal jeg bland’ mig’ hvor han konfronterer Landbrug- og Fødevareminister Jakob Elleman-Jensen, ovenpå hans ”bacon-kommentar”, der gik viralt i efteråret 2018.

B-Joe er en af landets bedste rockguitarister – med et hjerte, der banker for den dybe, Voodoobaserede Mississippiblues, som bl.a. Jimi Hendrix var eksponent for. Han har spillet over 3000 koncerter over hele verden, udgivet 7 soloalbums og medvirket på et hav af plader som både session-guitarist, sanger, komponist og producer. I 90’erne leverede han en god del af soundtracket til det københavnske natteliv med hundredvis af gigs på de fedeste lokale klubber: Lades Kælder, Din’s, Drop Inn og… Rådhuskroen – som undervejs skiftede navn til Mojo.

Bilton Marten er ikke bare endnu en standardiseret ung popfyr, med en guitar under armen. Den 20-årige, dansk/canadiske eks-model, er med sin ekstraordinære stemme, særlige look og nærværende sange, godt på vej til at tage sin plads på den danske musikscene. Bilton Marten er inspireret af kunstnere som Paolo Nutini, Rob Thomas og Norah Jones.

Søren Eppler: Sanger og sangskriver Søren Epplers sange indeholder et harmonisk og optimistisk verdensbillede, der har begejstret , inspireret og bevæget publikummer i ind- og udland. Søren Eppler er kendt for sine sange i bl.a. Højskolesangbogen, DR-TV-albummet ”Blomster til et stjernebarn” samt for et utal af optrædener i nationale og internationale sammenhænge – fra Rio-konferencen over Børnenes Årtusindekonference til Europa-Parlamentet i Bruxelles. Ift. verdensmålene har Søren Eppler har skrevet en sang skrevet til og om FN og udkommer med et 7-dobbelt verdens-rejse-album i februar 2020, som drejer sig om det altomfattende værdi-skifte, der lige nu sker over hele verden, svarende til et større og større fælles fokus på FN´s altfavnende verdensmål.

Mayanoa: Hendrix, Zeppelin og ACDC – er du til hard rock og lækker performance, så lad Mayanoa sætte pres på din puls. Med Mayanoa i front er du garanteret en solid omgang hård rock, der trækker toner tilbage til Janis Joplin eller en kvindelig version af Chris Cornell – akkompagneret af et eksplosivt lydtæppe, der igen og igen trækkes væk under dig. Mayanoa leverer ingen ballader og blød pop – kun hård rock iblandet intensitet, attitude og hæsblæsende rockstemning i reneste form… Det er girl power i højeste potens med rod i en ren urkraft af kærlighed til rockmusikken. Er du klar til at blive revet rundt til en omgang auditiv Sex on Fire?

Overskuddet fra arrangementet går til Veganerpartiets arbejde med at udbrede viden om veganismens og den plantebaserede kosts fordele for klimaet, folkesundheden og dyrene.