Hvornår:
8. juni 2019 kl. 20:00 – 9. juni 2019 kl. 2:00
2019-06-08T20:00:00+02:00
2019-06-09T02:00:00+02:00
Geoff Berner (can) | Råhuset

Geoff Berner er Canadas svar på en superhelt med sit Whiskey-drikkende klezmer-angeb uden sidestykke! Han er den politiske sangskrivende, historie fortællende og harmonika-spillende “lucky goddamn jewish whiskey Rabbi” fra det gamle punkband “the Terror of tiny town” – som prøver at forblive “drunk all day”.

Geoff Berner er en jødisk-canadisk accordeonspiller/singer – songwriter, som de sidste 15 år har rejst verden tynd med sin harmonika og sit whiskeyglas.

I Canada, Europa og Amerika har Geoff Berner samlet sig en skare af fans, der både kan lide den gode sang, læse en interessant bog og drikke en god øl. Han fylder spillesteder i Berlin, London, Oslo, Zürich, Seattle, Toronto, Edmonton og hans hjemby Vancouver og nu også på scenen i Råhuset.

Geoff Berners sange får dig til at græde, grine, skære tænder. Hans sangskrivning kan være åbenlys politisk og læne sig op ad anarkiet, men er fri for klicheer. Hans kammerater betragter ham som en “sangskriver’s sangskriver” og mange kunstnere har taget sig tid til, at lære og spille hans sange, herunder Corb Lund, Be Good Tanyas, RotFront og Rae Spoon.

Den gode Geoff Berner fuldender genren “klezmer-punk”, som kombinerer den traditionelle folkemusik fra østeuropæiske jøder med den aggressive punkenergi. Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.