Hvornår:
25. august 2018 kl. 20:00 – 26. august 2018 kl. 2:00
2018-08-25T20:00:00+02:00
2018-08-26T02:00:00+02:00
Hvor:
Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
En Aften i Garagepoppens Navn @ Råhuset

Vesterbo Rock Radio Proudly Presents tre af samtidens største beatorkestre: Vi Er Fædre + Artig Verner + De Gule Sinker.

EN AFTEN I GARAGEPOPPENS NAVN

Tja…. måske lidt af en tilsnigelse at kaldet det noget med pop, men det klinger sgu så godt. Sandt er det dog at denne fredag aften, står den på dansksproget knaldperle rock´n roll med fængende krystalklare hooklines fra den allerøverste hylde i rockbazaren.

Dørene åbner: 19:30
Musikken starter: 20:30
Entré: en flad tyver

Band 1: Vi Er Fædre

Første dag i øvelokalet ligger tilbage i 2015 og siden da har bandet ikke kigget sig tilbage. Musikken er hjemmelavet, genren er hård rock, humøret er særdeles højt, selvom teksterne er ganske alvorlige. Orkesteret sender kærlige møs til alle og byder velkommen indenfor til en god omgang udødelig daddy-rock.

Band 2: Artig Verner

Bandets start ligger ikke helt fast, men der var i hvert fald noget der hed Myspace og Fogh var statsminister (gud bedre det) Med en forkærlighed for stenbroen og dets skæve eksistenser, har bandet spillet Kbh tyndt – Istedgade, Stengade, Maria Kirken, Hovedbanen, Jernbanecafeen, Pumpehuset – you name it, de har spillet der. Højdepunktet i karrierren var vel da de med den anmelderroste single ”Mit Smukke Fixerum” nærmest helt alene fik smækket verdens største fixerum op på Halmtorvet. Det står der endnu.

Band 3: De Gule Sinker

De Gule Sinker er et kapitel for sig selv. Et hårdslående punkrock orkester, med sans for råbeomkvæd og akvavit vædede versefødder. Instrumentering står på hyperguitar, dampbas og gedigen trommeplageri. Lidt ligesom Jesus and the Mary Chain … bare som R O C K ..-og laaangt federe. På det seneste har forsanger Claus Danger gået og syslet med nogle planer om at lave et Manowar tribute band. Men det blev så heller ikke til noget….

Arrangør: Vesterbro Rock Radio

Vi laver sikkert et event mere for bands fra vækstlaget, så kunne du være interesseret i at spille, så smid en besked på vores facebook. Om ikke andet kan vi da eventuelt spille et nummer med jer i radioprogrammet.