Hvornår:
10. juli 2019 kl. 20:00 – 11. juli 2019 kl. 1:00
2019-07-10T20:00:00+02:00
2019-07-11T01:00:00+02:00
CPH Jazzfestival - Lo Ersare Quartet // Jens Ozmec

Lo Ersare tager som singer-songwriter udgangspunkt i en folk-popped lyd og har med sin karismatiske stemme og personlighed en særlig evne til at give en meget stemningsfuld koncertoplevelse.

Kick start din jazzaften ud med et udsøgt måltid mad fra det nye spisested Hverdagen, på Onkel Dannys Plads, og nyd den på terrassen sammen med alle de andre koncert gæster. Mad er fra 18.00 – 20.00.

Den Svenske sangerinde og banjoist har været aktiv på den Københavnske musikscene de seneste 4 år og er lige kommet hjem fra Japan hvor hun som artist in residence har taget hul på det næste led af hendes soloprojekt.

Nye sange er skrevet med inspiration fra tidlig og nutidig japansk musik og mens hun nu er i studiet for at færdiggøre hendes næste plade spiller hun en række koncerter op til plade releasen i September.
Læs mere på: loersare.com

Du kan også opleve de helt unge jazz talenter, denne aften med en Oktet, med masser af blæs.

Jens Ozmec Oktet er et moderne jazzensemble bestående af otte unge musikere, der spiller originale kompositioner. De udforsker improvisation og arrangement, med det formål at skabe musik som de brænder for i fællesskab. Musikken er inspireret af både 60ernes hardbop-musikere som Andrew Hill og Joe Henderson, den tidligere cool jazz og nyere klassiske komponister som Messiaen og Stravinsky.

Octetten består af:
Trompet – Malthe Kaptain
Klarinet – Jakob Sehested
Saxofoner – Christian Holm
Saxofoner – Isak Schiødt
Basun – Mads Clausen
Guitar – Jens Ozmec
Bas – Mark Ibsgaard
Trommer – Laurits Schmidt