Hvornår:
15. marts 2018 kl. 20:00 – 23:00
2018-03-15T20:00:00+01:00
2018-03-15T23:00:00+01:00
Hvor:
Råhuset
Onkel Dannys Plads 7

En aften med hele tre kvindelige bands på plakaten.

Charlotte Lembourn Band
Charlotte Lembourn Band er tre viljestærke kvinder med en unik lyd og noget originalt på hjerte. De arbejder ud fra et dogme om ægte håndspillet musik med akustiske instrumenter.
I marts 2018 udkommer deres debutalbum, ”Walk The Labyrinth”, som er optaget live i studiet. Andre har sammenlignet dem med kunstnere som Tina Dickow, Annika Aakjær og Suzanne Vega, men inspirationen kommer fra mange kanter.

Publikum siger:
”Nogle gange hører man noget, der er så specielt, at man tænker, det må vi bare have med på vores festival. Der er masser af scenetække og god kontakt til publikum” – Søren Sandbjerg, Hornsrock Musikfestival

www.facebook.com/charlottelembournband

Kirsti Meiers
Kirsti Meiers er en ny generations singer- songwriter der mixer tradition med ny teknik: Spot on beats og omtumlende soundscapes, vante hænders funky ejerskab over fender rhodes tangenterne, og ekstentialistisk omtumlende tekster om at være menneske, forælder, nabo, elsker, alien og bilejer . Allt dette formidlet med en stærk stemme, usentimental evne til at skabe et vi i musikken og eventuelt en lille portion humor. En musikalsk smeltedigel fra folk til soul og elektronisk.

Publikum siger:
“Beatles möter Björk. Kirsti Meiers har ett naket och nära sätt att uppträda. Originellt” – Lina Arvidsson, Blå Båten

“En fremragende teknisk kunnen sætter tonen an fra starten og lader mig vide at jeg er i trygge, kyndige hænder. Med pompøsitet og styrke giver Kirsti Meiers sin indre monolog fri og spiller musikken med overskud og dynamik. Musikken har nerve og krummelurer som du kan dykke ned i. Der er morbid humor i teksterne som titter sit uberegnelige ansigt frem.
– Mikael Olesen, Operaen Christiania

www.kirstimeiers.com

Nye mennesker
Nye Mennesker er en kvindelig duo der tilstræber at blande historiefortælling og lyd, ud fra en overbevisning om, at litteratur kan opleves stærkere via et moderne lydbillede. Det er et forsøg på at trække litteraturen ud i byen, så historierne igen kan blive noget vi er sammen om, noget vi oplever I fællesskab.

https://www.youtube.com/watch?v=QQruoM6MsTQ

www.facebook.com/nyemennesker