Hvornår:
10. oktober 2019 kl. 20:00 – 11. oktober 2019 kl. 1:00
2019-10-10T20:00:00+02:00
2019-10-11T01:00:00+02:00
Rå Torsdag feat: Cosmic Waves // Tilde Hjelm // Broadway Killers

RÅ Torsdag er Råhusets månedlige koncerter med fokus på vækstlaget og den københavnske upcoming scene.

RÅ Torsdag skaber rammen for en omgang post-punk, indie-country og høj-energisk rock. Med Cosmic Waves’ drømmende dystopi, Tilde Hjelms historiefortælling og Broadway Killers’ voldsomme energiudladning er der grobund for en genial og alsidig aften!

Dørene åbner kl. 20.00

Koncerter starter kl. 21.00

FRI ENTRE

Cosmic Waves
Cosmic Waves, bestående af medlemmer fra Danmark, Luxembourg og Sverige, spiller sig ind i de mørke, melankolske og de støjende eksplosive hjørner af post-punk, psych-rock og shoegaze. Live leverer Cosmic Waves en energi, der til tider er drømmende dystopisk, men som lige så hurtigt skrider over i det udadreagerende og aggressive. Bandet har flere udgivelser bag sig – senest ep’en ‘Control’ fra 2019.

Tilde Hjelm (SE)
Tilde Hjelm inviterer dig indenfor en verden der i samspil mellem musik og lyrik virker som et melankolsk minde. Med inspiration fra bl.a. Mazzy Star og Karen Dalton skaber Tilde Hjelm low-key indie med elementer fra både americana og ambient elektronika.

Broadway Killers
Den danske gruppe Broadway Killers tror kun på to ting – god sangskrivning og en god live performance! De har ingen intentioner om at skabe det revolutionære. Uden brug af auto-tune og fancy elektronik leverer bandet ‘in-your-face’ rock tilsat ‘No Bullshit’. Broadway Killers bygger deres musik på energien fra
punk-scenen, attituden fra grunge og lyden fra den mere alternative rock.