Hvornår:
18. oktober 2018 kl. 20:00 – 23:00
2018-10-18T20:00:00+02:00
2018-10-18T23:00:00+02:00
AuditionDay - Mimic Octopus, Oscar og Mylder

AUDITION DAY på Råhuset.
Denne koncertaften er fuld af indiepop og singer-songerwriter. Oplev:

Mimic Octopus
Den flydende chorus-vokal fortæller dig at kærlighed er altopslugende og at samfundet er i krise. Mimic Octopus indtager den danske musikscene med en dybfølt post-grungelyd der trækker tråde tilbage til 90’er giganter som Alice in Chains, Stone Temple Pilots og Hole. Bandet fandt sammen i 2017 da forsanger Giulia Consonni, også kendt som Kawn fra karrierekanonen 2016, søgte at transformere sin lyd. Transformationen blev fuldendt da hun gennem et net-working projekt for ciskvinder og transpersoner fandt Cæcilie Emborg fra Revulva og Ask Stig Kistvad fra Neon Woods. Den fælles kærlighed for grunge og bandmedlemmernes forskellige baggrunde i Punk, Indierock og Electronic, udgør et diverst landskab af tunge doom riffs, legesyge skift og ørehængere på kanten til popuniverset.
https://www.facebook.com/MimicOctopuscph/

Oscar Mukherjee Band
Oscar Mukherjees unikke talent på guitaren stammer fra barndommens tid i Californien, hvor dagens næring var Creedence Clearwater Revival plader på repeat. Bandet bygger på hans evne til at blande solidt guitarspil med fuldførte evner som singer/songwriter. Sammen med sit band synger han om emner lige fra det politiske landskab til kærlighedens mange facetter, alt sammen en ærlig og direkte tone der er både nyt og autentisk. Inspirationskilderne strækker sig fra klassiske amerikanske navne som Lucinda Williams, Jackson Browne og Bruce Springsteen, lige op til nyaktuelle kunstnere som The War on Drugs, Gary Clark Jr. og John Mayer. Disse store forbilleder forhindrer ikke bandet i at have sin egen lyd, tvært imod. Deres tremolo- og rumklangsinficerede lyd er velklingende, fæstet i solide grooves og helt unik på den danske scene.
https://www.facebook.com/oscarmukherjeeband/

Mylder
Mylders sange har form af smidig low-fedelity lyd, minimalisme og nostalgisk synth. Sangenes lyriske udtryk er inspireret af personnære episoder og mennesker fra en virkelighed, der langt fra er perfekt. Musisk formidler Mylder de følelser, der ufravigeligt er forbundet med det at være menneske. På godt og ondt. Hans vokal er original. Den kan gennemtrænge hjertet, idet den melodisk udtrykker den lyrik, der skaber et lavmælt og saligt teater på scenen.
https://www.facebook.com/myldermusic/
———————————————————————————-
Koncerterne er en del af AuditionDays 2018, der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.