Hvornår:
17. oktober 2019 kl. 20:00 – 23:00
2019-10-17T20:00:00+02:00
2019-10-17T23:00:00+02:00
Audition Days / Råhuset m. Makebelieve, Lalune og Terese

Oplev ny spændende indie-pop med afstikkere til 80ernes synthbølge og de danske koryfæer når MAKEBELIEVE, LALUNE og TERESE spiller til Audition Days på Råhuset.

MAKEBELIEVE
MAKEBELIEVE har en stor passion for alternativ pop med stabile rytmer, funky basgange og en sprød vokal. Alt bundet sammen med bevægende synthesizer, der giver et nyt og moderne lydbillede. Musikken trækker tråde til 80’er vibes, men med et nutidigt twist. En crooner vokal får det hele til at gå op i en højere enhed. Bandet er inspireret af kunstnere som The 1975, Gents, Liss og Frank Ocean.
https://www.facebook.com/MAKEBELIEVEOFFICIAL

LALUNE
LALUNE er et popband med afsæt i indie og electronica, hvis kunstneriske vision er at skabe mørke lyde og dybe universer, der drager publikum ind. Trioen, der består af Jonas Foldager (synth & push), Emil Johannes Steenholdt (drumpad, synthbas & push) og Maria Vallentin (sang & push), mødtes på Engelsholm Højskole, hvor de kombinerede deres forskelligheder, kreativiteter og eksistentielle tanker, der ledte til det fælles musikalsk ståsted, der er LALUNE.
https://www.facebook.com/MusicLaLune/

TERESE
TERESE er et nyt bud på dansksproget popmusik anno 2019. Hendes sange kalder på fællessang og dansefest. De dyrker et catchy univers uden ironisk distance til de 80’er idoler, hun læner sig op ad.
Bag navnet står sanger og sangskriver Terese Skovhus, en sangerinde og sangskriver af tiden. Hendes musikalske inspirationer kommer fra tiden før, hun selv valgte, hvad hun lyttede til.
“Jeg er vokset op med navne som Anne Linnet, Lis Sørensen og Thomas Helmig. De har formået at skabe noget, som vækker fællesskabet, som vi kan skråle med på og som samtidig giver associationer til noget super privat og intimt. Det er også den følelse, jeg gerne vil skabe. Jeg vil gerne være din guilty pleasure.”
https://www.facebook.com/teresemusic/