Hvornår:
17. maj 2018 kl. 20:00 – 18. maj 2018 kl. 0:15
2018-05-17T20:00:00+02:00
2018-05-18T00:15:00+02:00
Hvor:
Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
Pris:
Gratis
Audition Day // Son of Sun // BlitzKrieger // Josephin Bovién @ Råhuset

Son of Sun
Den dansk/kenyanske rapper Son of Sun er en uforudsigelig tsunami af søsyge crossoverperler og showmanship, der rammer bedre, bredere og hårdere end et helt hav af sur, genre-forskrækket hiphop. Son of Sun er brandvarm og udgav sit første dansksprogede album i 2017. Eminent musikalitet, timing og teknik skubber det ene crazy nummer efter det andet i omkreds om publikum, der pludselig må se sig midt i et vanvittigt univers af tegneseriestemmer.
Web: https://www.facebook.com/Mr.SonofSun
Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=RK_Qy0zjvjE

BlitzKrieger
Bag navnet BlitzKrieger gemmer der sig en beatsmed som der laver gammeldags maskine lavet hip-hop, med et hjerte der bløder for vinyler med jazz i rillerne. Det er hip-hop med sjæl, som ikke er pakket ind i en hård attitude, men derimod i fløjlsbløde samples, yndefulde trommer og et gennemført udtryk. Det er gammelskole med tryk på gammel, en lo-fi lyd der er et resultat af analog gear fra pladespillere til det færdige produkt bliver spillet over på kassettebånd. Det er lydsporet til en romantisk hip-hop film.
Web: https://www.facebook.com/blitzkriegermusic
Lyt: https://soundcloud.com/blitzkrieger

Josephin Bovién
Josephin bevæger sig i en original lyd bestående af et mix af rnb, hiphop, neo soul og boom-bap, en forfriskede lyd som sjældent er hørt komme fra en dansk artist. Josephin har en unik evne til at drage lytteren og beskueren ind i hendes tvistede og samtidig afslappende univers, som hun omgives og emmer af.
Lyt: https://soundcloud.com/josephinbovien
———————————————————————————-
Koncerterne er en del af AuditionDays 2018, der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.