Hvornår:
26. september 2018 kl. 20:00 – 27. september 2018 kl. 0:45
2018-09-26T20:00:00+02:00
2018-09-27T00:45:00+02:00
Hvor:
Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
Pris:
Gratis
KAMI + Tilvidør | Råhuset @ Råhuset

Velkommen til en aften med dødsmetal og thrash.

Kami spiller tung og aggressiv dødsmetal. Kami er et originalt metalband, som har døbt deres stil nærdødsmetal, da der ofte trækkes på elementer fra beslægtede genre.

Tilvidør spiller thrash med fundament i hurtige riffs og mange melodiske variationer og indeholder lige dele thrash, heavy metal og punk. Megadeth, Black Sabbath, Anthrax, Judas Priest og mange flere er stærke inspirationskilder for vores band og musik.

Dør: 19:00
Musikken starter: 20:00
Entré: Gratis

KAMI: Metalbandet Kami, der har rødderne solidt plantet i Death Metal og genrens tyngde og energi, har døbt deres stil nærdødsmetal. De spiller med et smittende, fremadrettet drive, som leveres med et solidt musikalsk overskud. Musikken er tight som bare fanden og tilført abrupte skift i både tempo og taktarter samt stemningsfulde passager og harmonier, der blandt andet trækker på inspiration fra Doom og mere klassisk metal.
KAMI har i efteråret 2017 udgivet den stemningsfulde EP ”Sun Devour All”, der kan findes på Bandcamp. Med bandets knusende hårde lyd kombineret med en energisk live optræden, kan man forvente en intens metaloplevelse, der river i hele kroppen.
KAMI ER: Erik Kami Hansen – vokal Andreas Lau – bas Morten Bülow – trommer Henrik Ståhlberg – guitar og vokal
https://m.facebook.com/Metalkamiband/?locale2=da_DK
https://metalkami.bandcamp.com/
https://m.soundcloud.com/kami-93

TILVIDØR: Ud af asken fra helvedes ild rejste 5 skikkelser sig med besærk I øjnene og glødende metal flydende I deres årer.
De 5 dannede en mørk alliance der fremover ville gå under navnet: “TILVIDØR”.
Alliancen eneste formål: At spille apocalypsens toner I helvedes forgård under mottoet: Live to thrash…thrash to live!
De 5 skikkelser:
Peter R. Cytryn …..Rytme guitar/Founder
Hans Müller …..Bass/Founder
Peter Kornerup …..Trommer
Marco Bravo …..Vokal
Thomas Greve …..Lead guitar
Tilvidør skiller sig lidt ud fra mængden ved at have en tydeligt sunget vokal hen over deres højt energiske tracks som de fyrer af live. Lidt imod strømmen I denne tid og med til at gøre dem unikke.
Tilvidør spiller metal som de selv mener det skal spilles – og de vil se om ikke resten af verden er klar til deres take på metal madness.
https://www.facebook.com/tilvidoer/
https://www.youtube.com/channel/UCFKQUg1infHYdjJeKnURM-A
https://www.reverbnation.com/tilvid%C3%98r

Musikforeningen RUSK er en musik og øvelokaleforening der har til huse på Øresundsvej på Amager – lige ved Amager Bio og Beta. RUSK er en forening af unge der udover at administrere 17 af Københavns bedste øvelokaler, desuden der arbejder for at udvikle det Københavnske musikliv.
For eksempel arrangerer vi RUSK Festival, hvor vores egne bands spiller, efter at have gennemgået et længere og alsidigt coaching forløb og vi har lavet to støttepuljer som RUSK bands kan søge. En dedikeret til studietid og en til mere alsidige formål.
Desuden er vi med-arrangør eller støtter festivaler såsom UHØRT, Kulturhavn, Gutter Island Garage Rock Festival, Festival of Endless Gratitude, Foxtail Festival, Copenhagen Songwriters Festival med flere.