Hvornår:
25. maj 2018 kl. 20:00 – 26. maj 2018 kl. 1:00
2018-05-25T20:00:00+02:00
2018-05-26T01:00:00+02:00
Hvor:
Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
Pris:
50,- kr.
Ahntukas: Fast Travel [Pearlcorder - BYLJA - Anton Friisgaard] @ Råhuset

Heyeyeyeyeyey!

Det er blevet tid igen til at komme ud på en hurtig rejse til Råhuset – og den her gang bliver det varmt!

Den 25. maj får skuden et visit af 3 rutinerede navne, der vil byde sommeren velkommen i fuld fart – heriblandt vil man kunne finde alt fra det de glitchy, pixelerede lyde til hårdt slående hus-trommer og pads, der smelter på din tunge.

Vi er meget glade for at kunne præsentere Pearlcorder, Bylja og Anton Friisgaard!

Ahntukas er en rumorganisation, gemt langt ude i rummet, beriget med producers fra hele landet af, der repræsenterer alle retninger, man kan gå i musikverdenen.

Så kom hertil! Hør god musik! Få set dem, som du ikke har set i 48 år! Eller mød dem, som du ikke har mødt endnu!

Vi glæder os herre meget og håber, at I vil være med!

Pris: 50 kr

_____

Pearlcorder

Pearlcorder er et audio-visuelt passionsprojekt af lyddesigner, komponist og spiludvikler Andreas Lagerstedt. Det tager sin form som et legende, knitrende og energisk univers i både lys og lyd. Når Pearlcorder spiller live visualiseres hvert enkel lyd i hvert enkelt track hver for sig. Det giver en oplevelse der minder om et computerspil – men et som kun Pearlcorder kan spille på sin trommemaskine.

https://soundcloud.com/pearlcorder

BYLJA

BYLJA er et musikalsk samarbejde mellem de to electronica-producere Marchel Mørk og Emil Aagaard. De deler en inderlig passion for elektro- akustisk, ambient house musik, som de gennem BYLJA giver et personligt og nordisk præg.

https://soundcloud.com/byljamusic

Anton Friisgaard

Anton Friisgaard spiller kraftfuld dansemusik, der både bevæger fødderne og sindet. Lydoptagelser fra hverdagen blandes med elektroniske rytmer og eksperimenterende sounddesign i et bredt lydunivers der rummer både lys og mørke.