Hvornår:
18. april 2019 kl. 19:00 – 19. april 2019 kl. 1:00
2019-04-18T19:00:00+02:00
2019-04-19T01:00:00+02:00

Man kan vel roligt kalde det en tradition at der skal afholdes “Vesterbro Mesterskaberne i Rock” skærtorsdag og i bliver da heller ikke snydt i år. Dørene åbner kl 19:00. Årets vinder bliver kåret ca kl 23:30.

Interessen for at deltage har aldrig været større end i år, men efter at have grublet, spekuleret og voteret en hel dag har Vesterbro Rock Radios nestor Ole Hansen kommet frem til disse 5 fede bands:

ZOO ME NOW – Fed alternativ rock inspireret af The White Stripes, Queens of the Stone Age, Radiohead. Har tidligere vundet en pris: *Volunteers price, best live act at ”Kansas City”, Denmark* Kort og godt et mega fedt liveband!
https://youtu.be/dVIvQG_LfTw

Lost FM Radio Band – En “hard-hitting rock n’ roll duo” som i følge legenden forsvandt fra jordens overflade engang i 60´erne, for pludselig at dukke op igen i 2018, med et skud vaskeægte rock´n roll til glæde for de rock hungrende masser.
https://youtu.be/2IOaQ-Y80V0

Deadwood-Celebration – Lina Rafn kastede sin kærlighed på bandet i tv programmet “DR LIVE” Men i stedet for glat tv underholdning har bandet nu vendt snuden mod stenbroen, så er du til guitarsolo og fede vokalharmonier er Deadwood Celebration bandet du SKAL høre.
https://youtu.be/A_kbvICTod4

Weal – Guitarer i front, dyb vokal, tungsindig lyrik, dystert, alternativt og hvis du så tilføjer solid sangskrivning og stærke melodier, ja så er beskrivelsen af Weal sgu noget nær komplet. I følge dem selv blev bandet skabt af “gode mennesker” Vi får se! Og høre!
https://youtu.be/LSkmclJvWjc

NORÐ – Endnu et act som har stiftet bekendtskab med tv underholdning nemlig X Factor. Nuvel nu møder frontfigur Anitta Soliz Nielsen i stedet op i Råhuset med et høj oktan energisk prog metal band. Vi forventer FED skønsang og growlen!
https://youtu.be/wNKsHjgzbKo

I år består den yderst kompetente dommertrio af:
Søren berlev (Berlev’s Rock ‘n’ Roll Hotel; Gasolin’)
Julie Vestergaard Nissen (Darling Don’t Dance)
Sara Gacic (Ivy Crown)