Copenhagen Songwriters Festival, bliver i år afholdt for ellevte gang. Sangskrivermiljøet i København, såvel som i Danmark og Norden er i rivende udvikling. Det mener vi skyldes miljøet, som bliver ved med at slå rødder og der bliver ved med at spire mange nye sangskrivere frem hvert eneste år. Og der er spillesteder, som har haft sangskrivermiljøet under huden med ugentlige scener hver eneste uge året rundt i mere end 13 år.
Det er denne vedholdenhed, nysgerrighed og gensidige inspiration, som får fællesskabet til at vokse. Det er dét vi fejrer og belyser og er stolte af at præsentere, nu for ellevte gang på Copenhagen Songwriters Festival.

Festivalen er bygger på Brett Perkins grundlæggende idé om at festivalen altid skal have et øje udadvendt og et øje indadvendt. Festivalen præsenterer danske sangskriver-spirer såvel som spændende navne fra hele Norden – lidt fra Europa og USA. Den røde tråd er at det altsammen er “Homegrown”; hjemmelavede tekster og melodier – og fremført og serveret af gartneren selv…

Vi vil gerne fra festivalens side belyse at sangskrivermiljøet i alle årene har haft en naturlig kønsbalance. Festivalens genrer udbud er meget mangfoldig. For vores røde tråd er ikke lyden eller instrumenteringen. Den røde tråd er teksten, melodien og performancen, der kommer direkte fra kunsterhjertet ud over scenekanten.

Det er dét, der gør sangskrivermiljøet unikt og rummeligt og det gør både miljøet og festivalen mangfoldig!
Så kom og lyt, bliv rørt og bliv inspireret fra den bedste spirende “Homegrown” musik på den ellevte version af Copenhagen Songwriters Festival.

—————————————————————————–

ENGLISH:
This year Copenhagen Songwriters Festival celebrates its eleventh anniversary. The reason for this, in the festival’s opinion, is the continuous groundbreaking and blossoming of new songwriters every year within the songwriter community in Copenhagen. For the past thirteen years various music venues have been embracing the songwriter community, holding open mics every week all year around.
This perseverance, curiosity and mutual inspiration is what makes the community continue to grow. This is what we are celebrating, emphasising and are proud to present for the eleventh time at the Copenhagen Songwriters Festival.

The festival is built upon Brett Perkins’ fundamental idea that the festival must always have one eye looking outwards and the other looking inwards. The festival presents new Danish songwriters as well as exciting names from all over the Northern hemisphere, some from Europe and US. The connection between it all is that everything is “homegrown”; homemade lyrics and melodies, produced and presented by the gardener himself.

On behalf of the festival we would like to highlight that the songwriter community has always naturally been gender neutral. The festival provides a wide range of genres. It is not the sound or the instruments that connect us, but the lyrics, melodies and performances coming directly from the heart of the artist and beyond the stage.

Program CSF 2019

Torsdag d. 29 august
Forsamlingshuset
18:00 – The Waterfall Guitar Award + Outstanding Newcomes + Talitha
18:30 – Niss Stricker
19:30 – Rasmus Nelausen
20:30 – Arnar Árna
21:30 – Cecilia Ebba
22:30 – Grímur

Råhuset
19:00 – The Brothers Landau
20:00 – Ingeline
21:00 – Passarola People
22:00 – Balsal
23:00 – Francis Bowie

Fredag d. 30 august
Forsamlingshuset
18:30 – Andreas Langvad
19:30 – Helene Bak
20:30 – Lisa Wanloo
21:30 – Easy October
22:30 – A Tall Bag Of Bones
23:30 – Marbles Lost

Råhuset
19:00 – Maleen
20:00 – Magali Michaut
21:00 – Malou Zing
22:00 – Jonas Schou
23:00 – Kefeider
24:00 – SILLE TROLLE
01:00 – Late Night Stage

Lørdag d. 31 august
Forsamlingshuset
15:30 – Børnekunstner
16:30 – Sylfide
17:30 – he is tall.
18:30 – Camilla Moberg
19:30 – Emiliano Sacripanti
20:30 – Jeppe Lindegaard
21:30 – Anima & Ennui
22:30 – Carla D’Amore
23:30 – TIU
00:30 – TBA

Råhuset
15:00 – Ea Wim
16:00 – Richie Ros
17:00 – Tommy John
18:00 – Juni Emilie Habel
19:00 – Birdland CPH
20:00 – Night In May
21:00 – Mørk Meditation
22:00 – Siri Byrkjedal
23:00 – Amalie Skriver
24:00 – TBA
01:00 – Late Night Stage

Søndag d. 1 september
Råhuset
Workshops TBA
Songwriters Club TBA
Tobias Trier time TBA