Open Call

Til ung Jazzscene i Onkel Dannys Gårdhave

Er du ung musiker, der spiller originalt komponeret musik, i stilarter der læner sig op ad jazzen, eller er mikset med genre som rock, world, fusion, hiphop, blues m.fl, og som vil være med til at skabe en gårdscene ved spillestedet Råhuset på Onkel Dannys Plads, under CPH Jazzfestival, som afholdes fra 5.7 – 14.7 2019.

Så kom til tasterne og send en mail, hvis du har lyst til at være med til at skabe en sprudlende dynamisk ung jazzfestivalscene.

Hvis du vil være med, skal du sende en mail til Annette: annjom@kk.dk og det kan du gøre frem til og med d. 15. april.

Mailen skal indeholde en tekst max 250 ord, der beskriver jer som band/musiker, et pressebillede i jpg-format min 300dpi, som I har rettigheder til at bruge og gerne med kreditering til fotografen, samt et link til min 2 numre til soundcloud eller lignende. Det kan også være til en Youtube video.

Du/I vil allerede få svar i den første uge i april, om du/i er blevet en af de udvalgte. Du/I skal kunne være til rådighed i perioden 5.7 – 14.7 i forhold til programlægning.

Bedste Jazz hilsner

Annette Reinhardt

Mob: 27151175

Mail: annjom@kk.dk