– et mikrokosmos hvor fællesskab og fælles værdier er sat under pres

I koncertformat udspiller der sig i »The BeatRoots« en contry-komedie om en tragisk tid, hvor fællesskaberne er i opløsning, udfordret af tidens individualisme. Det er en fortælling, der strækker sig fra en krise mellem to brødre til den verdensomspændende politiske krise.

I »The BeatRoots« er vi både i teatret og til koncert. Fra dramatikken stjæler vi den medrivende historie, de genkendelige karakterer og den samfundsrelevante tematik og fra koncerten stjæler vi musikken, vildskaben og publikums engagement.

Vi møder to landmandsbrødre, der sammen med deres hustruer har skabt bandet The BeatRoots. Oprindelig var det brødrene, der spillede til familiefester, vejfester og lokale sammenkomster, men med hustruernes ankomst og indtræden i bandet har de pludselig fået succes og er i dag det hittende band i countrybølgen, der ruller hen over landet.

Koncert efter koncert leverer de varen, men det slider på fællesskabet, ægteskaberne og bandet. Og imens successen fodrer ambitionsniveauet hos nogle, tabes lysten hos andre, og de ægteskabelige stridigheder, tvivlsomme barndomsoplevelser og de vidt forskelligt drømme for bandets fremtid, får langsomt fællesskabet til at smuldre.

»The BeatRoots« er et mikrokosmos, der afspejler vores verden, hvor fællesskab og fælles værdier er sat under pres. En verden hvor egenrådighed, selvstændighed og selvtilstrækkelighed har erstattet ideen om ”det fælles bedste”.

På & bag scenen:
Medvirkende: Rolf Hansen & Jacob Teglgaard + Christine Worre Kann & Marie Louise von Bülow
Instruktør: Pelle Nordhøj Kann
Dramatiker: Line Mørkeby
Scenograf: Sir Grand Lear
Komponist & arrangør: Marie Louise von Bülow
Idé & koncept: Teatergrad

Spilletider & -steder:
Onsdag 13. marts kl. 19: Operaen på Christiania (Premiere)
Torsdag 14. marts kl. 19: Operaen på Christiania
Fredag 15. marts kl. 19: Kulturhuset Pilegården (billetter til denne dato købes via Pilegårdens hjemmeside)
Lørdag 16. marts kl. 19: Spillested følger
Mandag 18. marts kl. 19: Operaen på Christiania
Tirsdag 19. marts kl. 19: Operaen på Christiania
Fredag 22. marts kl. 19: Råhuset, København (billetkøb bliver muligt meget snart)
Mandag 25. marts kl. 19: Råhuset, København (billetkøb bliver muligt meget snart)

Læs mere på teatergrad.dk