Vegan Dinner & Jazz

Råhuset er igen i år en del af Copenhagen Jazz Festival. Fra d. 11.-14. Juli præsenterer Råhuset et særligt arrangement, hvor man kan komme til Vegan Dinner & Jazz. Det musikalske program er kurateret af trommerslager og sanger Deodato Sequir, og koncerterne tager udgangspunkt i genrerne World, Roots & Hybrid, Jazz, Fusion og Songwriter.

Om Vegan Dinner & Jazz
I samarbejde med Deodato Sequir og Vegan Culnaria fra kulturhuset Kraftwerket åbner Råhuset dørene op for et nyt mad- & musikkoncept, hvor du inden koncertstart kan nyde en langbordsmiddag sammen med andre koncertgængere og aftenens musikere. Vegan Culinaria er kendte for sociale arrangementer, hvor du får mulighed for at opleve smagsindtryk fra hele verden og møde nye mennesker over et dejligt måltid mad. Aftenen kommer til at pirre dine sanser, hvor du først får stimuleret smagsløgene gennem maden og efterfølgende for rig mulighed for at lytte til musikken. Det er et arrangement, som skal udfordrer det traditionelle rammer for jazzmusik og kombinerer vegansk kulinarisk gastrokultur med den unikke jazzoplevelse.

Kokken Plamen Nikolov fra Vegan Culinaria lader sig inspirere af mad fra alle verdenshjørner og har til arrangementet sammensat en menu, hvor Mellemøsten, Peru, Rusland, Marokko, Indien og Thailand er repræsenteret i madlavningen. Maden bliver serveret som en buffet, hvor du eksempelvis kan smage vegansk  ceviche, couscous, shirazi salat, forskellige bønne-spreads og meget andet. Maden serveres inden koncertstart og afhængigt af vejret nydes det enten på 1. salen eller på langborde på den nye terrasse foran Råhuset.

Link til billet – https://billetto.dk/users/dit-kbh-rahuset
Link til mere information om koncerterne: http://jazz.dk/copenhagen-jazz-festival-2018/spillesteder/10305/