1. oktober, København – Råhuset
  2. november, Bornholm – Musikhuset

VITUR

Vitur er en melankolsk sjæl fra det kolde nord, der fundet sit sande jeg i fjer, stiletter og palietter. Fra de sydsvenske nåleskov til den Københavnske stenbro forsøger vi med lige dele fængslende temaer, rå riffs og Abbaesque grandiositet at indkapsle det nordiske i vores musik i grænselandet mellem tungsindede rockkilder og glade popklichéer. Musikken følger med dig, uanset om du er klar på at feste eller har lyst til at trække dynen op over hovedet og glemme verden.

Web: https://www.facebook.com/vi.er.vitur/

 

NEW DIFFERENT

New Different er et upcoming band fra øen Bornholm. 3 drenge med ambitioner for deres egen genre inden for rock. Distorded Indie Rock med bløde melodier og hård lyd. Bandet består af guitaristen (Jakob Hjarsø), forsanger/bassist (Bastian Skovgaard) og trommeslageren (Jesper Møller). New Different lavede deres første single “Wales” under navnet “Motion Abbey” som ligger på Spotify og Soundloud, men har derefter skiftet navn. De er i gang med produktionen af deres nye EP, men inden udgivelsen, kan man opleve EP’en live.

Web: https://www.facebook.com/cosmicwavesdk/

 

COSMIC WAVES

Cosmic Waves er et ny-dannet shoegaze/post-punkband med base i København. Som

navnet antyder er lyden mørk, energisk, potent og til tider bragende noisy, mens kompositionerne er stramme og simple, melodierne fængende og lyrikken dyster.

De fire bandmedlemmer forsvandt i vinteren 2016 ned i en bunker på Nørrebro, og kom op med en god håndfuld numre, som de i foråret 2017 indspillede til en EP. Indspilningen foregik i en nedlagt kirke på Bornholm med 6 Bit Deep-producer Joël Krozer.

Cosmic Waves’ bandmedlemmer, der er af estisk, finsk, luxembourgsk og dansk afstamning, udgøres af Martin Herskind på guitar, Lisbet Randefeld på vokal og guitar, Lasse Schiøtt på trommer og Mia Skjold Henriksen på bas.

Web: https://www.facebook.com/newdifferentofficial/