”Vesterbro RAW” kunsthåndværkermarked i Råhuset på Onkel Dannys Plads med masser af det skæve, rå, kreative, ukonventionelle, anderledes, unikke, utæmmede kunsthåndværk, design og kunst, som du ikke ser andre steder. RAW vil fremme og anspore mangfoldighed og alsidighed.
Gør et unikt fund! Gratis adgang. Kl. 21.30 vil der være koncert som afslutning på markedet. Hvem der spiller offentligøres snarest!
Der serveres hjemmelavet glögg m. brune kager, hjemmebagte kanelsnegle, kaffe, te, øl, vin og vand.
Sted: Råhuset Onkel Dannys Plads
Tid: Lørdag d. 2 december fra 13.00 – 21.00

For at ansøge om at deltage med stand, skriv til enten Sadie Rosebud eller Anna Lynge.

“Vesterbro RAW” craft fair in Råhuset at Onkel Dannys Plads embrace the raw, offbeat, creative, alternative, unconventionel, unique, untamed crafts, design and art that you don´t see elsewhere. RAW wish to encourage and promote diversity and versatility.
Find something unique! Free entrance.

If you want to apply for a booth, get in touch with Sadie Rosebud or Anna Lynge.