Jazz gruppe FREEDOMS TRIO er på tour og runder Råhuset den 22. april kl. 20

FREEDOMS TRIO er et samarbejde mellem den norske, akustiske guitarist Steinar Aadnekvam, den mozambiquiske trommeslager/sanger Deodato Siquir og bassisten Rubem Farias fra Brasillien.

Som en af de mest spændende verdens jazz grupper, Norden har set i de seneste år, turnerer Freedoms Trio uafbrudt over hele Skandinavien fra nord til syd, og de er blevet rost til skyerne af både den offentlige presse og musikpressen rundt om i verden!!

”FREEDOMS TRIO, tre musikere fra tre kontinenter:
Guitarist Steinar Aadnekvam fra Norge, bassist Rubem Farias fra Brasilien og trommer/sanger Deodato Siquir fra Mozambique. Et fremragende eksempel på musikkens samlende kraft! Tre verdenskunstnere på hver deres respektive instrument danner her en enhed, som tager publikum med på en musikalsk rejse, kendetegnet ved eksplosiv legesyge, oprigtig skønhed og grænseløse rytmer.”

Nyt album 2016 fra Losen Records (www.Josenrecords. no)

FREEDOMS TRIO https://www.youtube.com/channel/UCDeKClyW4CJFVNMrhDTMl7w

Besøg hjemmeside: www.steinarguitar.com