For andet år i træk afholdes der Vesterbro Mesterskaber i ROCK!
13. april klokken 19:00 – 2:00 i Råhuset på Onkel Dannys Plads 7
et udvalgt af stenbroens bedste (og eneste) rockradio, nemlig den navnkundige rockredaktion på Vesterbro Rock Radio. Skærtorsdag aften, den 13. april, skal den så fyres max af på scenen i Råhuset, hvorefter en fagjury, bestående af lokale musikalske koryfæer, vil udvælge hvilket et af de 5 bands der i 2017 skal få æren af at kalde sig selv for de uofficielle “Vesterbro Mestre I Rock”VM i Rock line-up
Lewd Flesh er en stærk cocktail af både kvindelige og maskuline energier. De har en legende tilgang til et blandet univers af grunge, syre/flower power, stoner og doom.Black Door Parole byder på tunge riff´s med en god og hidsig rockvokal fra frontmanden Alex.
Fra første beat fornemmer man en tempofyldt, energisk lyd med masser af rå catchy toner. Samtidig leveres skæve old school rytmer og moderne street beats.
Black Door Parole fyrer også op for materiale der tager deres omgivelser tilbage til nogle af de store thrash-bands.
Tin Can Telescope er dansk garagerock band, med edgy guitarer, vidtløftig vokal, optimistiske trommer og bas, og en favnfuld af drivende ideer. Gaffa skrev ”Det her er en frisk, skæv og livsbekræftende stykke guitarpop af den slags, der gør verden bedre.”The Blue Buzz er københavnsk bluesband, der vil bringe blues tilbage på det danske landkort! Blue Buzz er inspireret af 60’ernes blues musik, her kan f.eks nævnes bands som Cream, Young Flowers, The Doors m.fl

Hüggemarmelade er sultne efter at spille musik med flere decibel, højere BPM og grimmere akkorder, derfor startede trommeslager Mads Dømgaard og guitarist/bassist Joachim Christensen garage/punk-projektet Hüggemarmelade sidste år. Senest har guitarist Emil Pontoppidan sluttet sig til, og med den hårdtpumpede Evil Beaver som første single er trioen klar til at smøre de danske spillesteder ind i et tykt lag hüggemarmelade.


Så kan vi afsløre hvilke dommere der skal finde vinderen til VM I ROCK og det er med stolthed at Vesterbro Rock Radio og Råhuset kan præsentere intet mindre end to legender i dansk rock plus en ægte vesterbroer med godt gang i karrieren:
Mike Tramp (Mabel, White Lion, Freak Of Nature)
Wili Jønsson (Gasolin´, Frede Fup, Bolværket)
Mathilde Falch (Mathilde Falch)
Kom og vær med til at skabe en fed aften i ROCKEN’s tegn! Døren åbner kl. 19.00 og det er ganske gratis! Og der er masser af gode kolde øller i baren!!