Denne gang hvirvler vi vores publikum rundt i en blanding af ambient, eksperimenterende og grænseskubbense elektronisk musik, samt skæv og tankevækkende hip-hop. Atmos Crunch, med fuldt band opsætning, levere flabet og charmerende hip-hop, med et halv-beskidt tekst universe. Zack Christ står for den eksperimenterende elektroniske musik, der væver sig ind i mellem genre og indtryk som ikke kan undgå at imponere! Lord Akton levere samplebaseret drømme beats, og med deres organiske knitren og tilbagelænet attitude er det svært ikke at blive slæbt helt, helt, væk. Malertape er vores 2. hip-hop act. Danske tekster og elektroniske beats: en duo med noget på hjertet. Til sidst har vi den fantastiske duo E-45, som med baggrund i punk, grunge og metal, har taget deres helt egen dyster drejning på den eksperimenterende elektoniske genre. Det bliver atmosfærisk, vægtløs, catchy og melankolsk.

Og som altid har vi den fantasiske VJ, Mathias Jørgensen, med til at levere et stor æstetisk udtryk til musikken med sine abstrakte visuals!

5 acts for en acts pris: 50 kr.! Og husk Happy Hour mellem 20 og 21, hvor man kan erhverve sig store fadøl for kun 25 kr.!

Det unikke ved Elektronisk Fridag, er ikke kun at det sætter fokus på elektronika. Det er hele koncert-opsætningen der er anerledes. Vi starter med to sæt af ‘turbo-koncerter’, hvor to forskellige elektroniske kunstnere vil smide 20-25 minutter af det bedste de har lært, uden pause imellem sig. Der bliver så sluttet af med et længere sæt til slut. Det kommer til at se således ud:

20:00 – Døre
21:00 – 21:25 – E-45
21:25 – 21:45 – Malertape
22:00 – 22:20 – Lord Akton
22:20 – 22:45 – Zach Christ
23:00 – 23:40 – Atmos Crunch

Læs mere om hvert act herunder:

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Atmos Crunch
Det bliver til et væld af skæve historier og en lummer charme når Atmos Crunch tropper op med musik der kan akkompagnere et beskidt tekstunivers. Planen er langsomt at lokke dig til at værdsætte nuet, og få dig til at forfalde til kødets lyster.

Her bliver glassene fyldt og hjerter stjålet.

https://www.facebook.com/atmoscrunch/?fref=ts
https://soundcloud.com/atmoscrunch

Lord Akton
Lord Akton blev født som resultatet af mange års tankerejser.
Rejser til fjerne galakser og til det man kan finde dybest inde i os selv.

I arbejdet med alt fra vinyl til synthesizer, trommer til guitar, sampler til Logic, drømme til virkelighed, forsøger Lord Akton at fange lytterens opmærksomhed på en uendelig rejse gennem ukendte verdener.

Lord Aktons seneste album, Old Future Worlds, er lavet i samarbejde med nogle af (for)tidens største musikere. Akton blandt andet æren af at spille sammen med en trio bestående af Bob James, Paul McCartney og John Coltrane.

https://www.facebook.com/LordAkton/?fref=ts
http://www.lordakton.com/

Zack Christ
Som 9-årig opdagede han den elektroniske musik som udtryksform gennem sin daværende trommerlærer, men begynde dog først rigtig at benytte sig af den efter han som 13-årig var ude for et biluheld. Choket gav brændstof til den kreative trang og fra den ene dag til den anden begynde zack christ at spytte bunker af samplebaserede lydlandskaber ud. Langsomt opdagede han den elektroniske musiks forskelligartede univers og med udgangspunkt i både minimalistisk, samt mere kompleks, klubmusik begynde han at lege rundt med forskellige stilarter og udtryk. zack christ har over de sidste 5 år placeret sig solidt i det elektroniske musiklandskab, øjeblikket med både eksperimentelle lydkollager, rytme- og melodifast synthesizermusik og en god del wonkyattitude som hovedinspirationskilder. Dette resulterer i et syntetisk lydunivers med overvejende organisk rytmik som udgangspunkt.

https://soundcloud.com/zack-christ

Malertape
‘Malertape’ er en tape-sort, som umiddelbart benyttes af malere. Malertape nedsætter bl.a. risiko for malerklatter. Men i det her tilfælde bliver det benyttet af to hiphoppere, som laver musik. Ikke af malertape, men af rap, beats og en fart på 120 i timen.

https://soundcloud.com/user-597274535-796145105

E-45
E-45 consists Thomas G. Lundh & Thor Vincent. In the beginning of 2013, they wanted to experience electronic music after spending decades playing punk, grunge and metal.

e-45 takes you through a futuristic atmosphere of weightlessness and lack of time and space. Like driving a car in the dark and turning on the autopilot.
An atmosphere built up by simple catchy harmonies and melancholic landscapes with distorted dance rhythms creating a unique sound.

https://www.facebook.com/E45face/about/?entry_point=page_nav_about_item&tab=page_info
https://soundcloud.com/e-45-1