Tekst af Christina Bjerregaard

Copenhagen Songwriters Festival løber af stablen d. 31. August, og du kan frem til den 4. September opleve et hav af etablerede og upcoming kunstnere i lokalerne på Onkel Dannys Plads.

Når festivalen indtager lokalerne på Onkel Dannys Plads er det ottende gang, festivalen finder sted. Festivalen er et stort udstillingsvindue for de mange klubber og ildsjæle, som arbejder i og med det danske sangskrivermiljø. Miljøet har set stor vækst de seneste 10 år, hvor der i særdeleshed har været fokus på at udbrede kendskabet til mangfoldigheden og brogede lyduniverser, som er at finde på netop denne scene.

Festivalen er foreningsdrevet, hvor en masse ildsjæle samt forskellige sangskriverklubber er drivkraften bag, og de arbejder hvert år på at få skabt en vedkommende og intim festival, hvor der netop er fokus på sangskriver-traditionen. Festivalen finder sted på Onkel Dannys Plads, hvor der vil være koncerter i Råhuset, Forsamlingshuset, Beboerhuset og lounge-stemning på pladsen. Du kan opleve alt fra spirende nye kunstnere til etablerede kunstnere, der har spillet i flere årtier. Koncerterne vil oftest bestå af solo-artister væbnet med guitar eller klaver. Dette med henblik på at fokusere på teksterne og lade disse stå for sig selv. Du kan dog også opleve små band-opsætninger, som stadigvæk fokusere på at sætte fokus på teksterne og melodierne.

Copenhagen Songwriters Festival er en festival skabt af ildsjæle inden for miljøet, hvis ønsker er at skabe en platform, som bringer de mange sangskriverklubber i København sammen for at skabe et unikt arrangement, hvor man som publikum kan opleve de mange forskellige facetter, som er at finde inden for genren. Du kan blandt andet opleve Simon Lynge, Tobias Trier, Miki Jensen, Gunni Torp, The Orange Grove, Gary Quinn og mange flere. Vi glæder os til at se jer allesammen til fem dage med masser af musik, intimitet og en oplevelse, du sent vil glemme!

Copenhagen Songwriters Festival 2016
31. August – fra kl. 18:00 – Gratis Entré
1. September – fra kl. 18:00 – Gratis Entré
2.-4. September – fra kl. 16:00 – 100kr (dagspas) 200kr (3-dags festivalpas)
csf logo
Foto: Jekaterina Mišina

Foto: Jekaterina Mišina

Hygge telt