Sangskriver CAMP for unge!

Hvordan bliver en sang til? Hvad kommer først – melodi eller tekst? Og hvor kommer inspirationen fra? På denne workshop arbejder vi med at skrive sange og at spille resultaterne for hinanden.Workshoppen er både for dig, der allerede skriver sange og for dig, der måske aldrig har skrevet en sang selv før. Har du et instrument, så husk at tage det med. Hvis du ikke spiller på noget, er det også ok. Det vigtigste er, at du kommer med åbent sind, er klar på en udfordring og har lyst til at grine og dele glæden ved musik med andre.

At skrive en sang er både mystisk og magisk, men også en kunst, der benytter sig af helt konkrete formler, værktøjer og øvelser. Det er dem vi kigger nærmere på og som du selv lærer at bruge. Undervejs får du en masse inputs, lytter på eksempler og ikke mindst skaber du også selv nye sange at tage med videre. I løbet af to dage vil der være forskellige øvelser og opgaver, som du skal løse både alene og sammen med de andre deltagere. Det bliver sjovt, skørt og du får en hel masse inspiration og ikke mindst sange med dig. De erfaringer du får kan du bruge når du selv arbejder videre med sange efter denne intensive weekend.

Lørdag d. 8 august og Søndag d. 9 august kl. 10-17
Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, 1711 København V
Gratis for alle deltagere (Støttes af Vesterbropuljen)

Medbring:
– Et instrument, hvis du har (f.eks. akustisk guitar, lille keyboard, laptop, iPad)
– En smartphone med optagefunktion eller en anden form for lydoptager, hvis du har
– Blyant og/eller kuglepen
– Papir og evt. din skrivebog/notesbog, hvis du har sådan en

Du er velkommen til at kontakte lærerne, hvis du har spørgsmål inden selve dagen: katrinevilladsen@gmail.com
22 92 31 91
benjaminaggerbeck@gmail.com
31433990

Tilmelding til annjom@kff.kk.dk senest 31.07.2015

Workshoppen er arrangeret i samarbejde med Copenhagen Songwriters Festival og Råhuset/ Kulturanstalten.

Lidt om lærerne der skal undervise på Sangskriver CAMP:

Benjamin Aggerbæk er en københavnerbaseret komponist, sanger og ildsjæl. Han har udgivet 4 album, der dækker alt fra det folk’ede til det jazz’ede – fra en helt nøgen soloudgivelse med kun Aggerbæks farverige vokal og akustisk guitar til stort anlagte orkesterplader med masser af blæs og stryg. Benjamin Aggerbæk mestrer begge formater og optræder både alene med sin guitar i bedste singersongwriter stil og som moderne jazzcrooner i front for sit 15 mands store Aggerbæk Orchestra, der leverer charmerende swing og klassisk inderlighed.

Pressen har skrevet følgende om Benjamin Aggerbæk:
Fælles for det hele er Aggerbæks vidunderlige stemme… Den musikalske ledsagelse er et triumftog… Heartbeat er et meget anbefalelsesværdig album!
JazzNyt af Niels Overgård – maj 2013

Benjamin Aggerbæk, Danmarks beskedne svar på Jeff Buckley….. begge Heartbeats – som findes samlet på en dobbelt-lp- må anbefales.
Gaffa – Ivan Rod – maj 2013

Katrine Villadsen er sanger, producer og sangskriver med to albumudgivelser bag sig under navnet Kå. Hun har undervist unge i sangskrivning og sang/performance siden 2012. I sin undevisning har hun særligt fokus på den kreative proces og bruger ofte både kropslig improvisation og elektroniske værktøjer i skabelsen af musik. Når hun ikke underviser laver hun elektronisk vokalpop under navnet While We Wait og er desuden medlem af improvisationsvokalgruppen BLINK.