Listening Room Sundays i Råhuset

Copenhagen Listening Room Sunday Open Stage, byder på lokale, nationale og internationale sangskrivere. Det er et forum, som både er for publikum og sangskrivere. Der er plads til alle der har en sang på hjertet, kendte såvel som ukendte sangskrivere er velkomne forbi. Brett Perkins er manden bag konceptet der har skabt en scene hvor alle kan komme og spille deres sange. Hver gang vil der være en special guest der optræder inden scenen åbnes for alle talenter og sangskrivere. Har du lyst til at få kritik og optræde med din nye sang eller bare kigge forbi til en hyggelig søndag aften, hvor du kan høre de nye talenter og sangskrivere i København. Aftenen starter kl 20 og der er gratis entre.

Fra kl. 19.30 kan du skrive dig op på listen med en sang eller 2!

Du kan følge de enkelte arrangementer her: https://www.facebook.com/CopenhagenSundayOpenStageListeningRoom?fref=ts

Søndage-i-Råhuset_Copenhagen-Listening-Room-Sunday-Open-Stage